Han mår bra av att simma

Jag gillar verkligen när man blir tipsad om olika saker, det känns som den bästa reklamen för då har ju någon verkligen testat det också. Min kompis Jens sa till mig här om dagen att han hade köpt en stor pool från poolkungen för att lätta upp stämningen för sig själv så här på vinten. Egentligen är väl det ett kollektivt problem för alla svenskar att man mår lite sämre på vintern, men det kan ju hända att vissa mår sämre än andra. jens sa dock att han brukar bli rätt så deppig på vintern, men poolen hade hjälpt en hel del. Detta visar ju bara på att man kan göra en hel del för att må bättre utan att behöva gå till en psykolog eller så. Man får helt enkelt se till att göra saker som man märker att man mår bra av, tydligen så mår han bra at av få simma.

This entry was posted on March 2, 2014 at 4:33 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply